Ben Aflek rođendan proveo sa bivšom

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Avg.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben Aflek rođendan proveo sa bivšom

Prošlog mjeseca objavili su da se razvode, ali se trude da ostanu u dobrim odnosima. Ben Aflek proveo je svoj 43. rođendan u društvu supruge Dženifer Garner. Dok mediji bruje o njegovoj navodnoj aferi sa dadiljom zbog kojeg je glumica riješila da okonča brak, oni se svim silama trude da ostave utisak skladne porodice. Sa njima je bilo i njihovo troje djece, ćerke Vajolet (9) i Serafina (6) i sin Samjuel (3), a pridružila im se i glumčeva majka Kristin. Aflek je za rođendan doletio u >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Atlantu kako bi bio sa Dženifer i njihovom djecom. Glumica trenutno u blizini tog grada snima svoj novi film. Za to vrijeme, mediji ne prestaju da pišu o bivšoj dadilji njihove djece, Kristin Uzonijan, sa kojom je glumac navodno prevario suprugu. Aflek je te optužbe nazvao neosnovanim i netačnim, ali jasno je da tu stvari nisu sasvim čiste. Kristin je dobila otkaz nedugo prije nego što je slavni par, koji je bio u braku deset godina, objavio da se razvodi, a trenutno dane provodi u jednom luksuznom hotelu, ili vozajući se novim automobilom. Šuška se da joj je Aflek platio ćutanje. (Blic, foto: Youtube)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Šta je Dženifer Garner priredila Benu Afleku za rođendan?

Izvor: Story, 18.Avg.2015

Tokom prošlog vikenda, tačnije u subotu, Ben Aflek slavio je 43. rođendan. Tim povodomje suprugu od koje se razvodi i troje dece odveo u Diznilend....Uskoro bivši supružnici, koji su zahtev za razvod podneli krajem jun ove godine, subotu su u proveli u Diznilendu povodom 43. rođendana popularnog...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.