Banjaluka: U saobraćajnoj nesreći teže povređena žena iz Bugojna

Izvor: Blic, 20.Avg.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: U saobraćajnoj nesreći teže povređena žena iz Bugojna

Pedesetčetvorogodišnja žena iz Bugojna M.H. je teže, a njen suprug S.H. /54/ lakše povređen u sudaru minibusa i teretnog vozila "kedi" koji se jutros dogodio u mestu Karanovac, kod Banjaluke.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 7.10 kada su se sudarili minibus "Rale turs" koga je vozio šezdesetjednogodišnji Banjalučanin T.P. i "kedi" kojim je upravljao S.H. iz Bugojna, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Žena iz Bugojna bila je suvozač u "kediju". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Povređeni supružnici su odmah prevezeni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske gde im je ukazana lekarska pomoć.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Banjaluka, a o svemu je obavešteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.