BANJALUKA Hrabrim kupačima ne smetaju ni hladan Vrbas ni promenjivo vreme

Izvor: Blic, 06.Jun.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANJALUKA Hrabrim kupačima ne smetaju ni hladan Vrbas ni promenjivo vreme

Iako su vremenske prilike u Republici Srpskoj u poslednjih nekoliko dana izuzetno promenjive, to, po svemu sudeći nije sprečilo pojedine građane da pronađu zabavu za sebe.

I dok se pojedinci u rekama kupaju samo kada je živa na termometru visoko iznad nule, postoje i oni hrabri koji se na ovaj potez odlučuju čak i kada kiša pada.

Naime, fotoreporter „EuroBlica“ okom svoje kamere tokom proteklog vikenda zabeležio je interesantan prizor.

I dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se smenjivali, čas kiša  - čas sunčano vreme, mladić je skokom u Vrbas ispod banjalučkog Kastela otvorio sezonu kupanja.

Ne znamo da li je u pitanju profesionalni skakač ili muškarac koji je samo želeo da se rashladi i uživa u slobodnom vikendu, ali ono što se na slici može primetiti jeste da je ovaj muškarac izveo odličan skok.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.