Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Apr.2013, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Armstrong se vraća, ali kao plivač

Američki biciklista Lens Armstrong, koji je u oktorbru doživotno suspendovan zbog dopinga, planira da se vrati takmičenjima, ali kao plivač. Armstrong, koji je u januaru priznao da je tokom karijere uzimao nedozvoljena sredstva u intervjuu američkoj novinarki Opri Vinfri, moći će da se takmiči na plivačkom mitingu u Teksasu ovog vikenda. To takmičenje ne podliježe kodeksu Svjetske i Američke antidoping agencije. Četrdesetjednogodišnji Armstrong će plivati u disciplinama na 500, 1.000 i 1.650 jardi slobodnim stilom u svom rodnom gradu Ostinu i to u konkurenciji takmičara svog godišta, piše B92. Izvršni direktor US mastersa u plivanju Rob Bučer rekao je Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/ostalo/armstrong-se-vraca-ali-kao-plivac.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAŠAO NOVI SPORT: Lens Amstrog postaje plivač

Izvor: Kurir, 04.Apr.2013

Četrdesetjednogodišnji Armstrong će plivati u disciplinama na 500, 1.000 i 1.650 jardi slobodnim stilom u svom rodnom gradu Ostinu i to u konkurenciji takmičara svog godišta..NJUJORK - Američki biciklista Lens Armstrong koji je u oktorbru doživotno suspendovan zbog dopinga, planira da se vrati...

Nastavak na Kurir...

Lens Armstrong ipak, ne može da se takmiči u plivanju

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2013

OSTIN - Američki bicikllista Lens Armstrong -doživotno suspendovan zbog dopinga, koji je danas najavio učešće na plivačkom mitingu u Ostinu, ipak se neće pojaviti na tom takmičenju jer se Međunarodna plivačka federacija (FINA) izjasnila protiv toga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.