Zvornik: Uhapšena još jedna osoba zbog napada na policiju

Izvor: Studio B, 28.Apr.2015, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvornik: Uhapšena još jedna osoba zbog napada na policiju

Agencija za istrage i zaštitu BiH (Sipa) je u utorak saospstila da su njeni pripadnici uhapsili još jednu osobu zbog sinoćnog terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku.

U saopštenju se navodi da je uhapšen K.M. koji je priveden na saslušanje u Regionalnu kanceraliji Sipe u Tuzili. Pojedini mediji objavili su da je reč o Kasimu Mehidiću iz sela Miljanovci kod Kalesije, koji je pripadnik vehabijskog pokreta.

Sipa je, kako se navodi, pretresla i prostorije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << mesdžida (objekta za molitve) području Dubnice kod Kalesije.

Ranije je uhapšen Avdulah Huseinović, zvani "Fatih" koji je pripadnik selafijskog pokreta. Veći broj osoba saslušan je u svojstvu svedoka.

Nerdin Ibrić (34) je sinoć oko 19 sati naoružan upao u policijsku stanicu u Zvorniku i ubio policajca Dragana Djurića, a ranio policajce Željka Gajića i Stevu Milovanovića. U razmeni vatre ubijen je i Ibrić.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.