Bankar podigao 56.000 evra sa računa klijenta

Izvor: Kurir, 04.Feb.2013, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bankar podigao 56.000 evra sa računa klijenta

Sumnja se da je Miloš K. radnik "Aik" banke u Nišu, falsifikovao potpis klijenta na deviznom nalogu za isplatu

NIŠ - Niška policija uhapsila je radnika "Aik" banke zbog sumnje da je sa devizne štednje jednog klijenta podigao i prisvojio više od 56.000 evra, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

Uhapšen je referent platnog prometa i poslova sa stanovništvom niške filijale te banke Miloš K. (29), kome je istražni sudija Višeg suda u Nišu odredio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pritvor do 30 dana.

On se sumnjiči za izvršenje krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja službene isprave.

Policija sumnja da je Miloš K. falsifikovao potpis klijenta na deviznom nalogu za isplatu i 1. avgusta 2011. godine podigao 56.843 evra sa oročene štednje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšen niški bankar koji je sa računa klijenta podigao 56.000 evra

Izvor: Blic, 04.Feb.2013

Niška policija uhapsila je radnika "Aik" banke zbog sumnje da je sa devizne štednje jednog klijenta podigao i prisvojio više od 56.000 evra, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu. ..Uhapšen je referent platnog prometa i poslova sa stanovništvom niške filijale te banke Miloš K. (29), kome...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.