Zapalio vlasnicu kafića jer mu nije donela piće

Izvor: S media, 03.Jan.2011, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio vlasnicu kafića jer mu nije donela piće

Tuzlanski tužilac naredio je sprovođenje istrage protiv 20-godišnjeg M.K. zbog sumnje da je u kafiću "Uno" u Živincama polio benzinom i zapalio vlasnicu S.K. koja je zadobila opekotine drugog stepena.

Okidač za brutalan napad bio je kada je vlasnica u subotu oko 23 sata odbila da posluži piće pijanom mladiću. 20-godišnjak je potom s benzinom zalio unutrašnjost kafića i automobil vlasnice i prouzrokaovao veliku materijalnu štetu.

M.K. je ispitan u Tužilaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i za njega je zatražen pritvor zbog sumnje u pokušaj ubistva i uništavanje tuđe imovine.

Vlasnici kafića su pružili pomoć u tuzlanskoj bolnici nakon čega je puštena na kućno lečenje.

(Index.hr)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benzinom polio i zapalio vlasnicu kafića

Izvor: Cafe.ba, 03.Jan.2011

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona naredilo je provođenje istrage protiv lica čiji su inicijali M.K. (20) zbog sumnje da je u kafiću Uno u Živnicama polio benzinom i zapalio vlasnicu ovog objekta S.K, koja je zadobila opekotine drugog stepena.

Nastavak na Cafe.ba...

BiH: Zapalio benzinom vlasnicu kafića

Izvor: Blic, 03.Jan.2011

SARAJEVO - Tužilaštvo Tuzlanskog kantona pokrenulo je istragu protiv 20-godišnjeg M. K. zbog sumnje da je u kafiću "Uno" u Živinicama polio benzinom i zapalio vlasnicu tog objekta, koja je zadobila opekotine drugog stepena...Nakon što je vlasnica odbila da M. K. posluži pićem jer je bio u pijanom...

Nastavak na Blic...

Zapalio vlasnicu jer mu nije donela piće

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2011

Tuzlanski tužitelji naredili su sprovođenje istrage protiv 20-godišnjeg M.K. zbog sumnje da je u kafiću "Uno" u Živincama polio benzinom i zapalio vlasnicu S.K. koja je zadobila opekline drugog stepena...Povod za brutalan napad bio je kada je vlasnica u subotu oko 23 sata odbila da posluži piće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.