Zapalio vlasnicu jer mu nije donela piće

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2011, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio vlasnicu jer mu nije donela piće

Tuzlanski tužitelji naredili su sprovođenje istrage protiv 20-godišnjeg M.K. zbog sumnje da je u kafiću "Uno" u Živincama polio benzinom i zapalio vlasnicu S.K. koja je zadobila opekline drugog stepena.

Povod za brutalan napad bio je kada je vlasnica u subotu oko 23 sata odbila da posluži piće pijanom mladiću.

Dvadesetogodišnjak je potom benzinom zalio unutrašnjost kafića i automobil vlasnice, te je nastala i velika materijalna šteta.

M.K. je ispitan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Tužilaštvu, te je za njega zatražen pritvor zbog sumnje u pokušaj ubistva i oštećenje tuđih stvari. Vlasnici kafića su pružili pomoć u tuzlanskoj bolnici nakon čega je puštena na kućno lečenje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.