Zaklao kumove zbog deteta?!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaklao kumove zbog deteta?!

Zagrebačka policija uhapsila je muškarca koji se sumnjiči da je u četvrtak u naselju Dubrava, najverovatnije nožem, ubio dvojicu muškaraca.

- Jedna muška osoba uhapšena je povodom ovog krivičnog dela i u toku je istraga - rekli su iz Policijske uprave za Index.

Dvojica muškaraca ubijena su u četvrtak oko 17 časova u naselju Gornja Dubrava, a prema nezvaničnim informacijama, povod za ubistvo bile su porodične razmirice s jednim od ubijenih.

Ubijeni su kumovi Vlado Pleše (68) i Ivica Pilija (42). Policija još ne otkriva detalje ovog zločina, ali se nagađa da je motiv ubistva svađa oko deteta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.