Uhićen ubojica iz zagrebačke Dubrave

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Okt.2016, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhićen ubojica iz zagrebačke Dubrave

ZAGREB - Policija je uhitila muškarca kojega sumnjiči da je u četvrtak u zagrebačkoj Dubravi hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem, ubio dvojicu muškaraca od 67 i 42 godine.

"Jedna je osoba uhićena povodom ovog kaznenog djela i u tijeku je kriminalističko istraživanje", navode u petak ujutro iz Policijske uprave zagrebačke, iz koje kažu kako je osumnjičenik priveden u četvrtak navečer.

Dvojica muškaraca ubijena su u četvrtak oko 17 sati u naselju Gornja >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Dubrava, na adresi Cuglini 13.

Prema neslužbenim informacijama, povod ubojstvu bile su obiteljske razmirice s jednim od ubijenih.

Policija još ne otkriva detalje ovog zločina, no doznaje se da su ubijeni muškarci bili bliski prijatelji, navodno i kumovi. Nagađa se i da je motiv ubojstva povezan sa svađom oko djeteta.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

DETALJI ZLOČINA U ZAGREBU: Ubica nije našao ljubavnika bivše devojke, pa mu ubio oca i komšiju

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016

Hrvatska policija uhapsila je muškarca koji se sumnjiči da je u četvrtak u zagrebačkoj Dubravi hladnim oružjem, najverovatnije nožem, ubio dvojicu muškaraca, Vladu Plešeja (67) i Ivicu Piliju (42)...Beživotna tela dvojice muškaraca, inače kumova i prvih komšija, pronađena su u četvrtak...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.