Izvor: S media, 22.Maj.2012, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za pola sata seksa s manekenkom iz kataloga 800 evra

Zbog organizovanja prostitucije na dubrovačkom, splitskom i zagrebačkom području od leta 2010. godine do maja ove godine uhapšen je i zadržan u istražnom zatvoru Ivica Jurišić (53), vlasnik modne agencije 'Kristina' iz Splita, a kao osoba koja mu je jednom prilikom pomogla da poveže ukrajinskog gosta s jednom od devojaka radi intimne usluge osumnjičen je i Mario Šačić (43) član Nadzornog odbora dubrovačkog HDZ-a, piše Slobodna Dalmacija.

Tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je tražilo određivanje istražnog zatvora kako bi se izbegao uticaj na svedoke, kako na devojke koje su se bavile ilegalnom delatnošću tako i na klijente. U nastavku istrage biće saslušano pet devojaka i nešto više klijenata nakon čega će obojica moći da se brane sa slobode.

NS: Prostitutka zaradila 6.000 evra na Poljoprivrednom sajmu!

Stravično: Devojčicu u jednoj večeri silovalo 25 muškaraca

Ispovest: Prodao me komšija za 600 evra i moped

Hapšenju je prethodio višemesečni tajni nadzor. Prilikom ugovaranja jednog od susreta jedna od devojaka, sve imaju od 19 do 25 godina, požalila se Jurišiću kako se malo boji da se nađe s klijentom. Mušteriju je trebalo seksualno opslužiti tokom pola sata po ceni od 6.000 kuna (800 evra), bez ikakvih posebnih prohteva, samo za 'klasični seks'. Jurišić je devojku umirio, navodeći da se radi o ozbiljnom poslovnom čoveku i kako ne treba da se boji.

(Slobodna Dalmacija)

FOTO:AP/Beta, arhiva

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koliko košta pola sata seksa s manekenkom iz kataloga?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2012

Zbog organizovanja prostitucije na dubrovačkom, splitskom i zagrebačkom području od leta 2010. godine do maja ove godine uhapšen je i zadržan u istražnom zatvoru Ivica Jurišić (53), vlasnik modne agencije 'Kristina' iz Splita, a kao osoba koja mu je jednom prilikom pomogla da poveže ukrajinskog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.