Vujačić nova predsednica Skupštine Cetinja; Kneževic: Čestitam URA i Demokratama, bratski zaustavili DPS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2022, 22:27

Vujačić nova predsednica Skupštine Cetinja; Kneževic: Čestitam URA i Demokratama, bratski zaustavili DPS

Odbornica Stare garde Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) Milena Vujačić izabrana je danas za predsednicu Skupštine grada Cetinja, pobedivši na taj način kandidatkinju Demokratske partije socijalista (DPS) Dejanu Dizdar.

Za nju je glasalo 18 odbornika iz Socijaldemokratske partije (SDP), Građanskog pokreta URA, Demokratske Crne Gore i Stare garde LSCG, prenosi RTCG.

Za Dizdar je glasalo 12 odbornika.

Nakon izbora Vujačić je položila zakletvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Kneževic: Čestitam URA i Demokratama, bratski zaustavili DPS

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević čestitao je večeras Građanskom pokretu URA i Demokratama što su, kako je rekao, bratskim snagama zaustavili Demokratsku partiju socijalista da preuzme Cetinje.

"Čestitam Uri i Demokratama što su bratskim snagama danas na Cetinju zaustavili DPS da preuzme Prestonicu. Sad je obaveza da se dogovorimo na državnom nivou još veća. Narod nas gleda", naveo je Knežević na Tviteru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUJAČIĆ NOVA PREDSEDNICA SKUPŠTINE CETINJA! Knežević: "Čestitam URA i Demokratama, što su bratski zaustavili DPS"

Izvor: Blic, 14.Feb.2022

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević cestitao je večeras Građanskom pokretu URA i Demokratama što su, kako je rekao, bratskim snagama zaustavili Demokratsku partiju socijalista da preuzme Cetinje.

Nastavak na Blic...

DPS Mila Đukanovića izgubio vlast na Cetinju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Feb.2022, 18:08

Izborom predsjednice Skupštine Cetinja Milene Vujačić iz dosadašnje opozicione stranke Stara garda Liberalnog saveza (SGLS), Demokratska partija socijalista Mila Đukanovića je poslije 17 godina izgubila vlast u tom gradu. Tome su prethodili neuspješni pregovori partija procrnogorskog bloka, Đukanovićevog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.