MILO GUBI I PRESTONICU! Nastavlja se posrnuće DPS-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 21:06

MILO GUBI I PRESTONICU! Nastavlja se posrnuće DPS-a

Prema saznanjima, novi gradonačelnik Cetinja će biti nosilac liste "SDP i građani - Svim srcem za Cetinje" Nikola Đurašković.

Novi udarac crnogorskom predsedniku koji već viđenom kombinatorikom pokušava da se dohvati poluga vlasti, zadat je u ponedeljak veče na Cetinju, gde je na tajnom glasanju odbornica Stare garde LSCG Milena Vujačić izabrana za predsednicu Skupštine Prestonice Cetinje.

Glasanjem sa 18 glasova, shodno dogovoru koji je postigla Socijaldemokratska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << partija sa Starom gardom LSCG, uz pomoć odbornika Demokrata i Građanskog pokrera URA, ona je pobedila Dejanu Dizdar (DPS) za koju je glasalo 12 odbornika, koju nije dobila ni sve glasove odbornika svoje partije kojih ima 14!

URA i Demokrate ranije su saopštili da neće biti deo vlasti na Cetinju, ali da će dati doprinos da DPS bude "ispraćena" posle 16 godina vlasti u crnogorskoj Prestonici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vujačić nova predsednica Skupštine Cetinja; Kneževic: Čestitam URA i Demokratama, bratski zaustavili DPS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2022

Odbornica Stare garde Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) Milena Vujačić izabrana je danas za predsednicu Skupštine grada Cetinja, pobedivši na taj način kandidatkinju Demokratske partije socijalista (DPS) Dejanu Dizdar...Za nju je glasalo 18 odbornika iz Socijaldemokratske partije (SDP), Građanskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.