Vučić sutra u Drvaru i Mrkonjić Gradu, MUP RS pojačao mere bezbednosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jan.2020, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sutra u Drvaru i Mrkonjić Gradu, MUP RS pojačao mere bezbednosti

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske pojačalo je mere bezbednosti povodom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Mrkonjić Gradu.

Ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač izdao je naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području Policijske uprave Mrkonjić Grad tokom celog sutrašnjeg dana, saopšteno je danas iz MUP RS.

Kako je ranije najavljeno, Vučić će sutra posetiti Mrkonjić Grad u RS, a prethodno Drvar >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Federaciji BiH.

On će u Drvaru prvo prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke, posetiti Dom zdravlja, a zatim bi trebalo da prisustvuje otvaranju pogona fabrike ''Jumko'' iz Vranja.

Vučić je otvaranje te fabrike najavio u septembru prošle godine tokom posete Drvaru.

Posle Drvara, Vučić će posetiti Mrkonjić Grad, gde će se sastati s lokalnim zvaničnicima i privrednicima i posetiti Gimnaziju i Mašinsku školu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.