Voz uništio automobil, vozač preživeo

Izvor: Studio B, 27.Mar.2016, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz uništio automobil, vozač preživeo

Putnički voz udario je automobil na pružnom prelazu kod železničkog stajališta u Šušanju kod Bara, a vozač je u svesnom stanju prevezen u barsku bolnicu. Saobraćajna nezgoda dogodila se nešto pre 16.25 časova.

Automobil je potpuno uništen, a prema prvim dostupnim podacima, vozač automobila je u svesnom stanju prebačen u barsku bolnicu, prenosi portal "Jedro".

Voz je saobraćao na liniji Podgorica-Bar.

Istražni organi nisu davali druge podatke >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << o ovoj saobraćajnoj nezgodi.

Prelaz preko pruge u Šušanju decenijama je jedna od najcrnjih tačaka na crnogorskim prugama, gde se, uprkos postavljenoj rampi i signalizaciji, i dalje dešavaju saobraćajne nezgode ovog tipa.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Voz vukao auto 10 metara, vozač iz Priboja prošao sa ogrebotinama

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2016

Bar – U sudaru voza i putničkog vozila na pružnom prelazu Šušanj, nedaleko od železničke stanice u Baru, vozač automobila Zaruk Polimac (60) iz Priboja srećom ostao je nepovređen.Saobraćajna nezgoda dogodila se u nedelju popodne oko 16:30, a vozač automobila imao je neverovatnu sreću jer...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.