Vest odjeknula regionom: Pretučen i izboden poznati muzičar!

Izvor: BKTV News, 29.Sep.2017, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest odjeknula regionom: Pretučen i izboden poznati muzičar!

Napadači brzo uhapšeni.

Duško Brkić zvani Gvera pretučen je i izboden prošle noći, a policija je uhapsila Anđela M. (21), Mila Ć. (21), Davida K. (21), Vukašina S. (21) i Milana Z. (25) zbog ovog brutalnog napada.

Mladići su u noći između četvrtka i petka brutalno pretukli i izboli vlasnika kafića „Intermeco“ Duška Brkića zvanog Gera (53).

Gera je inače poznati banjalučki muzičar i vlasnik kafića "Intermeco", a napada se dogodio u banjalučkom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << naselju Lauš. Brkić je s teškim povredama prevezen u Univerzitetsko-klinički centar RS, gde je zadržan na lečenju.

Izvor blizak istrazi pojasnio je da je do sukoba prvo došlo unutar kafića "Intermeco“ kada je pet mladića napalo Brkića.

"Brkić jednostavno nije imao šanse protiv njih i oni su ga tom prilikom tukli čim su stigli. Udarali su ga šakama, nogama po glavi i telu i naneli mu više teških povreda. Zatim su neki od njih polupali pivske flaše koje su tu našli i grkljanima su krenuli po telu da bodu Brkića", pojasnio je izvor blizak istrazi.

Pojedini meštani ovog sela se žale da često imaju problem s nasilnim mladićima, zbog čega se ne osećaju sigurno.

U UKC RS rekli su da je Duško Brkić dovezen u 23.55 sa teškim povredama kostiju lica.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.