Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika Kladuša: Požar u centru za migrante, povređeno 29 osoba (VIDEO)

Najmanje 29 osoba povređeno je u velikom požaru koji je jutros oko 6.30 izbio u privremenom prihvatnom centru za nekoliko stotina migranata "Miral" u Velikoj Kladuši, na severozapadu Bosne i Hercegovine, objavio je Klix.ba.

Na snimku objavljenom na portalu vidi se kako migranti iskaču kroz prozor da bi se spasili od požara.

Kako je za sajt rečeno u policiji, na licu mesta je veliki broj vatrogasaca, a nekima od povređenih pomoć se ukazuje u Domu zdravlja u Velikoj Kladuši, dok su neki upućeni u Kantonalnu bolnicu u Bihaću.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR U CENTRU ZA MIGRANTE Povređeno najmanje 29 osoba, ljudi skakali kroz prozore da se spasu od vatre

Izvor: Blic, 01.Jun.2019

Najmanje 29 osoba povređeno je u velikom požaru koji je jutros oko 6.30 sati izbio u privremenom prihvatnom centru za nekoliko stotina migranata "Miral" u Velikoj Kladuši, na severozapadu Bosne i Hercegovine, objavio je Klix.ba.

Nastavak na Blic...

MIGRANTI ISKAKALI IZ ZAPALJENE ZGRADE: U požaru u Velikoj Kladuši povređeno 29, stihiju izazvala ljudska nepažnja (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Jun.2019

Najmanje 29 osoba je povređeno u velikom požaru koji je jutros oko 6.30 izbio u privremenom prihvatnom centru za nekoliko stotina migranata „Mirala“ u Velikoj Kladuši, na severozapadu Bosne i Hercegovine.

Nastavak na Kurir...

POVREĐENO 28 OSOBA U VELIKOJ KLADUŠI U prihvatnom centru bilo 30 aparata za gašenje požara

Izvor: Blic, 01.Jun.2019

Predstavnici Međunarodne organizacije za migracije (IOM) osposobljeno da deluju u kriznim situacijama uspešno je evakuisalo korisnike koji su se nalazili u požarom zahvaćenom delu zgrade u privremenom prihvatnom centru „Miral“ u Velikoj Kladuši, saopšteno je danas iz IOM.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.