VLADIKA JOANIKIJE U ĐURĐEVIM STUPOVIMA: Epsikop Atanasije bio je savest naše Crkve! Veliki teolog oštre reči a blagog srca!

Izvor: Kurir, 06.Mar.2021, 11:47

VLADIKA JOANIKIJE U ĐURĐEVIM STUPOVIMA: Epsikop Atanasije bio je savest naše Crkve! Veliki teolog oštre reči a blagog srca!

Blaženopočivši umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački Atanasije bio je poznat svim Božijim crkvama na planeti kao veliki teolog, a njegove zasluge su ogromne na polju pismenosti, bogoslovskih dela i ostvarenja, rekao je episkop budimljansko-nikšići Јoanikije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Arhiepiskop Makarije: Vladika Atanasije se lavovski borio za crkvu i vjernike

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2021

Blaženopočivši umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački i primorski Atanasije bio je jedan od najvećih patrologa i lavovski se borio za Crkvu, Kosovo i Metohiju, siromašne, djecu, izjavio je arhiepiskop Katarski Makarije iz Јerusalimske Patrijaršije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.