Užasna zlodela Zeničanina (44): Držao zatočene 7 devojčica, među njima i novorođenče; Torturu snimao i objavljivao na društvenim mrežama

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2020, 14:41

Užasna zlodela Zeničanina (44): Držao zatočene 7 devojčica, među njima i novorođenče; Torturu snimao i objavljivao na društvenim mrežama

Policija uhapsila E.S., koji je od ranije poznat kao višestruki povratnik u činjenju teških krivičnih dela Policajci Federalne uprave policije su, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva u Zenici, u cilju dokazivanja krivičnih ugrožavanje bezbednosti i nasilja u porodici, uhapsili E.S. (44) iz Zenice, koji je od ranije poznat kao višestruki povratnik u činjenju teških krivičnih dela opšteg kriminaliteta i oružanih sukoba na području Zenice, kao organizovanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << međunarodnog kriminala u trgovini ljudima, rečeno je „Novostima“ u Federalnom MUP: U sklopu akcije, policajci su pretresli tri lokacije. Tom prilikom je na jednoj od lokacija zatečeno sedmoro maloletne ženske dece, uzrasta od novorođenčeta do 14 godina, bez roditeljskog i drugog staranja i nadzora. U celi slučaj uključio se i Centar za socijalni rad u Zenici, čiji službenici su bili prisutni tokom pretresa i nastavljaju aktivnosti iz svoje nadležnosti. Prilikom akcije i pretresa identifikovane su žrtve pomenutih krivičnih dela, pa su pronađeni i oduzeti predmeti koji će biti korišćeni kao dokaz u krivičnom postupku. -Osumnjičeni E.S. je u prethodnom periodu torturu prema maloletnoj deci snimao mobilnim telefonom i objavljivao putem drušvenih mreža usled čega je došlo do uznemirenja javnosti -kažu u MUP FBiH za „Novosti“. Uhapšeni će, posle kriminilastičke obrade u policiji, biti odveden, uz izveštaj o počinjenim krivičnim delima, nadležnom tužilaštvu. Pretresi su činjeni uz asistenciju Specijalne policijske jedinice FUP-e, kao i policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MEĐU NJIMA I NOVOROĐENČE Uhapšen muškarac zbog ZLOSTAVLJANJA 7 DEVOJČICA

Izvor: Blic, 28.Maj.2020

Pripadnici FUP danas su uhapsili E. S. (44) iz Zenice, koji je odranije poznat kao višestruki povratnik u činjenju teških krivičnih dela opšteg kriminaliteta i oružanih sukoba na području Zenice, te organizovanog međunarodnog kriminala u vezi s trgovinom ljudima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.