Upućen poziv Izetbegoviću i Čoviću

Izvor: B92, 24.Jan.2022, 22:40

Upućen poziv Izetbegoviću i Čoviću

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je danas pismo Bakiru Izetbegoviću i Draganu Čoviću.

U pismu ih je pozvao da prisustvuju i obrate se na posebnoj sednici parlamenta RS, na kojoj će se razmatrati aktuelna političko-ekonomska situacija u Bosni i Hercegovini.

"Imam izuzetnu čast da vas pozovem da prisustvujete i obratite se na posebnoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske, koju ću zakazati za 1. februar, a koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti posvećena razmatranju aktuelne političko-ekonomske situacije u Bosni i Hercegovini", navodi se u pozivnom pismu predsednicima SDA i HDZ-a BiH.

U pismu predsednika Skupštine se ističe da bi njihovo prisustvo na posebnoj sednici Narodne skupštine RS dalo znatan doprinos razvijanju dijaloga i iznalaženju najprihvatljivijih rešenja za Bosnu i Hercegovinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.