Čubrilović pozvao Izetbegovića i Čovića na sednicu Skupštine RS zbog situacije u BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2022, 19:05

Čubrilović pozvao Izetbegovića i Čovića na sednicu Skupštine RS zbog situacije u BiH

Predsednik Skupštine RS Nedeljko Čubrilović uputio je danas pismo predsednicima SDA Bakiru Izetbegoviću i HDZ BiH Draganu Čoviću, u kojem ih poziva da prisustvuju i obrate se na posebnoj sednici parlamenta RS, koja će biti posvećena razmatranju aktuelne političko-ekonomske situacije u BiH.

Čubrilović je naveo da će posebna sednica biti održana 1. februara, prenosi RTRS.

"Uvereni smo da bi vaše učešće na posebnoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske dalo značajan doprinos razvijanju dijaloga i iznalaženju najprihvatljivijih rešenja za BiH", dodao je Čubrilović u pismu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Upućen poziv Izetbegoviću i Čoviću

Izvor: B92, 24.Jan.2022

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je danas pismo Bakiru Izetbegoviću i Draganu Čoviću...U pismu ih je pozvao da prisustvuju i obrate se na posebnoj sednici parlamenta RS, na kojoj će se razmatrati aktuelna političko-ekonomska situacija u Bosni i Hercegovini..."Imam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.