Uleteo automobilom u gradsku upravu, pa mahao nožem! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Feb.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uleteo automobilom u gradsku upravu, pa mahao nožem! (FOTO, VIDEO)

Nepoznati muškarac zabio se danas u vrata Gradske uprave u Đakovu, a onda je krenuo da maše nožem.

Kako su preneli hrvatski mediji, policija je odmah po prijavi otišla na lice mesta i uhapsila pedesetdevetogodišnjaka.

Foto: Facebook

"On se trenutno nalazi u policijskoj stanici Đakovo na saslušanju",  rekli su za Index.hr iz policije dodajući da trenutno ne znaju što je dovelo do toga da se muškarac zaleti na vrata uprave i maše nožem. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Lokalni Novi Radio preneo je kako je muškarac, pre nego se zaleteo autom u zgradu, ušao u prodavnicu s obućom, i poslovnicu Fine gde je šakom razbio prozor na ulaznim vratima.

Velika policijska akcija, pretresi na nekoliko lokacija!

"Čovek se autom zabio u vrata, provalio unutra, autom je ušao do pola. Onda je izašao iz auta s nožem, ušao u zgradu na stepenicu i počeo da viče: 'lopovi, cigani'. Zatim je izašao napolje,  napravio krug  s nožem u ruci i onda seo u auto. I tada, kada je hteo otići došla je policija i odvela ga", rekli su očevici.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.