Drama u Hrvatskoj:Kolima u zgradu, pa vitlao nožem

Izvor: Mondo, 20.Feb.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Hrvatskoj:Kolima u zgradu, pa vitlao nožem

Muškarac (59) jutros se automobilom zakucao u vrata đakovačke Gradske uprave, a onda je mahao nožem.

Foto: printscreen/facebook

Policija je dojavu dobila oko 8.40 sati i uputila se na mesto događaja gde su zatekli 59-godišnjaka kog su priveli, javlja Index.hr.

"On se trenutno nalazi u policijskoj postaji Đakovo, a policija provodi kriminalističko istraživanje. Na mestu događaja obavlja se i uviđaj", rekli su u policiji i dodali da trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne znaju šta je motiv muškarca da se zaleti na vrata uprave i maše nožem.

Lokalni Novi Radio javlja da je muškarac, pre nego se zaleteo autom u zgradu, ušao u radnju sa obućom i zgradu Fine gde je šakom razbio prozor na ulaznim vratima. Dodaju i da se radi o Radoslavu Š. koji je koji je nedavno automobilom vukao i ostavio kožu crne svinje na Korzu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Radoslav je uzeo nož, a onda se automobilom zaleteo u zgradu opštine (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Feb.2017

Muškarac (59) jutros je automobilom udario u vrata đakovačke Gradske opštine, a onda je mahao nožem...Kako su nam kazali iz policije, dojavu su dobili oko 8. 40 sati ujutru te su se uputili na mesto događaja gde su zatekli 59-godišnjaka koga su priveli...- On se trenutno nalazi u policijskoj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.