U Tirani pred regionalni skup, slika Vučića s natpisom Persona non grata

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Tirani pred regionalni skup, slika Vučića s natpisom "Persona non grata"

Pokret Samoopredeljenje u Albaniji (LVV) je povodom predstojeće posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Tirani, danas postavio poster na kojem preko fotografije Vučića piše "Persona non grata".

Na posteru piše : "Ovde dolazi ratni zločinac koji se predstavlja kao dobročinitelj", prenosi Košev.

Poster je ispred Hotela "Rogner" u Tirani gde je sutra regionalni sastanak lidera tri zemlje Zapadnog Balkana, na koji dolazi i Vučić.

Vest o Vučićevom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dolkasku u Albaniju danima je u centru pažnje medija u Prištini jer političari, u prvom redu iz LVV negoduju zbog te posete, piše Košev.

Sastanak u Tirani biće treći o jačanju saradnje i uvođenju slobodnog protoka ljudi, robe, usluga i kapitala između tri zemlje Zapadnog Balkana: Albanije, Severne Makedonije i Srbije.

Prvi je bio 10. oktobra u Novom Sadu, a drugi 9. i 10. novembra u Ohridu gde su se preijerima Zoranu Zaevu i Ediju Rami i predsedniku Vučiću pridružili predsednik Saveta ministara BiH Denis Zvizdić i ministarka za ekonomiju Crne Gore Dragica Sekulić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.