U Severnoj Makedoniji pet novih žrtava gripa, ove godine ukupno 28

Izvor: Večernje novosti, 05.Apr.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Severnoj Makedoniji pet novih žrtava gripa, ove godine ukupno 28

U Severnoj Makedoniji potvrđeno je pet novih smrtnih slučajeva zbog gripa i broj žrtava te bolesti u ovoj godini povećan je na 28 U Severnoj Makedoniji potvrđeno je pet novih smrtnih slučajeva zbog gripa i broj žrtava te bolesti u ovoj godini povećan je na 28, objavio je državni Institut za javno zdravlje. Pročitajte još: EPIDEMIJA U MAKEDONIJI: Peta >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << žrtva gripa 14-godišnje dete, više od 3.000 obolelihKako se navodi, prošle sedmice je preminuo po jedan oboleli od gripa iz Skoplja, Delčeva, Krive Palanke, Ohrida i Tetova, u dobi od 39 do 75 godina.U toku sezone 2018/2019. registrovano je ukupno 28 smrtnih slučajeva povezanih sa gripom, prvi oboleli je preminuo početkom februara, najmlađi je imao pet, a najstariji 86 godina.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U Severnoj Makedoniji pet novih žrtava gripa, ove godine ukupno 28

Izvor: RTV Pink, 06.Apr.2019, 00:30

U Severnoj Makedoniji potvrdjeno je pet novih smrtnih slučajeva zbog gripa i broj žrtava te bolesti u ovoj godini povećan je na 28, objavio je državni Institut za javno zdravlje.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.