U Republici Srpskoj 45 novoobolelih, dve osobe preminule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2020, 12:24

U Republici Srpskoj 45 novoobolelih, dve osobe preminule

U Republici Srpskoj je u poslednja 24 časa testirano 270 laboratorijskih nalaza, a virus korona potvrđen je kod 45 osoba. Preminule su dve osobe, jedna iz Šekovića, a druga iz Ljubinja.

U skladu sa trenutnim preporukama Svetske zdravstvene organizacije, kao i činjenicom da je u Republici Srpskoj pogoršana epidemiološka situacija, te da postoji transmisija virusa u zajednici, Institut za javno zdravstvo Republike Srpske daje preporuku da se maske upotrebljavaju i na otvorenom, u situacijama u kojima nije moguće održati  fizičku distancu od dva metra.

Na konferenciji za novinare je apelovano da se građani pridržavaju preporučenih mera.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.