Još 2 osobe sa juga preminule od korone

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jul.2020, 16:14

Još 2 osobe sa juga preminule od korone

Desetoro ljudi u Srbiji preminulo je u poslednja 24 sata od posledica korona virusa, a među njima i 2 pacijenata sa juga Srbije - jedna osoba preminula je u niškom Kliničkom centru i jedna u kovid bolnici u Vranju. Na jugu Srbije u kovid bolnicama trenutno je hospitalizovano 766 pacijenata.

U odnosu na jučerašnji dan povećan je broj hospitalizovanih pacijenata u KC Niš, danas se u objektima ovog centra nalazi 378 osoba, što je za 10 više u odnosu na nedelju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 19. jul. Prisustvo korona virusa potvrđeno je kod 190 pacijenata, među kojima je i dvoje dece, koja su u stabilnom stanju.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 17 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju. Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 1 pacijent, sa potvrđenim virusom kovid 19 je preminuo - saopštavaju iz Kliničkog.

Jedna osoba preminula je i objektima kovid centra Vranje gde je trenutno hospitalizovano 170 pacijenata, a kod 83 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa.

U leskovačkoj Bolnici trenutno je hospitalizovano 155 pacijenata, kod 33 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa, dok je drugačija slika u Surdulici - manji broj hospitalizovanih (63), ali veći broj zaraženih (43).

Posledni podaci izneti na konferenciji za novinare Kriznog štaba kažu da je od 8.349 testiranih građana, 359 pozitivno, a da je trenutno na nivou cele zemlje 4.762 pacijenata hospitalizovano, dok je 190 na respiratoru. Među zaraženima su i zdravstveni radnici, trenutno 550, dok je 50 na bolničkom lečenju.

Od početka epidemije, u Srbiji su preminule 482 osobe od posledica korona virusa.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moravički okrug: Novozaraženih 35, preminule dve osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2020

Virus korona u Moravičkom okrugu potvrđen je kod još 35 osoba, a najveći broj novozaraženih je iz Ivanjice - 18, a u poslednja 24 sata, od posledica Covid 19, preminule su dve osobe sa teritorije tog okruga, izjavio je šef Radnog tima za praćenje širenja virusa korona Mihailo Luković...U Čačku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Još jedan pacijent čačanske bolnice preminuo zbog koronavirusa

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jul.2020, 10:55

Još jedan pacijent Opšte bolnice u Čačku, star 89 godina, preminuo je od posledica infekcije koronavirusom, saopštio je danas čačanski Radni tim za praćenje koronavirusa...Na kovid odeljenjima te bolnice smeštena su 173 pacijenta, od kojih je 11 priključeno na respiratore...Iz čačanske bolnice...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Južne vesti: U kovid bolnicama u Vranju 175 pacijenata, preminula jedna osoba

Izvor: Danas, 21.Jul.2020

U Vranju je u prethodna 24 časa još jedna osoba preminula od posledica infekcije korona virusom dok je u kovid bolnicama u tom gradu hospitalizovano 175 pacijenata, pokazuju podaci Kriznog štaba, koje je preneo portal Južne vesti.

Nastavak na Danas...

Preminulo devet, nova 352 slučaja korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2020

U Srbiji su u poslednja 24 sata potvrđena nova 352 slučaja korona virusa, testirano je rekordnih 10.310 građana, a devet osoba je preminulo, čime je ukupan broj umrlih porastao na 491, objavljeno je danas na sajtu Kovid-19.rs ...Broj osoba na respiratorima je porastao i najveći je od početka epidemije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.