Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2020, 21:56

U Nikšiću policija uhapsila poslanika iz RS Draška Stanivukovića

Policija Crne Gore privela je večeras u Nikšiću poslanika Partije demokratskog progresa (PDP) u skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića.

Do hapšenja je došlo zbog toga što je Stanivuković učestvovao u litiji koja je održana u Nikšiću, javila je bijeljinska BNTV.

Kako je navedeno, policija je Stanivukovića našla u stanu u kome je boravio u Nikšiću i privela ga na informativni razgovor.

On se, prema BNTV, trenutno nalazi na saslušanju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Stanivuković pušten uz uslov da napusti Crnu Goru, oštra reakcija PDP-a

Izvor: Danas, 29.Avg.2020

Poslanik u skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković objavio je da je posle saslušanja u policiji u Nikšiću pušten na slobodu, ali da mu je naloženo da za sat vremena napusti Crnu Goru uz pratnju policije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.