Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Maj.2021, 14:21

U Bijeljini obeleženo 29 godina od napada na kolonu nekadašnje JNA u Tuzli

- Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković danas je, povodom 29 godina od napada na kolonu nekadašnje ЈNA prilikom povlačenja iz Tuzle, položio venac kod spomen-kosturnice na groblju Pučile u Bijeljini.Cveće je položio i predsednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić i odao poštu za 54 pripadnika ЈNA koji su stradali prilikom napada na kolonu JNA.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Obeleženo 29 godina od napada na kolonu JNA prilikom povlačenja iz Tuzle

Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2021

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković u subotu je, povodom 29 godina od napada na kolonu nekadašnje ЈNA prilikom povlačenja iz Tuzle, položio venac kod spomen-kosturnice na groblju Pučile u Bijeljini.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.