Najmanje dva policajca stradala u samoubilačkom napadu u Iranu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Dec.2018, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje dva policajca stradala u samoubilačkom napadu u Iranu

Najmanje dva policajca stradala su u samoubilačkom napadu u Iranu, saopštili su zvaničnici te zemlje. Prethodno je objavljeno da je stradalo troje ljudi i da je više njih ranjeno u samoubilačkom napadu u Iranu, javila je državna iranska televizija. Automobil bomba aktivirana je ispred policijske stanice u Čabaharu, na jugoistoku Irana. Niko nije preuzeo odgovornost za napad. Samoubilački napadi su retki u Iranu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Troje mrtvih u samoubilačkom napadu u Iranu (VIDEO)

Izvor: Beta, 06.Dec.2018

Najmanje tri osobe poginule su danas i više ih je ranjeno u samoubilačkom napadu u Iranu, javila je državna iranska televizija.Automobil bomba aktivirana je ispred policijske stanice u Čabaharu, na jugoistoku Irana.Niko nije preuzeo odgovornost za napad.Samoubilački napadi su retki u Iranu.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.