Iran: Teroristički napad, ubijeno troje

Izvor: B92, 06.Dec.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran: Teroristički napad, ubijeno troje

Iranska državna televizija javila je da je u terorističkom napadu ubijeno najmanje troje ljudi, a nekoliko osoba ranjeno u jugoistočnom lučkom gradu Čabaharu.

Grad Čabahar nalazi se nedaleko od granice sa Pakistanom, prenela je agencija AP.

Iranska televizija je navela da su se čule eksplozije i pucnji u gradu, a drugi detalji nisu izneti.

Nijedna ekstremistička grupa, zasad, nije preuzela odgovornost za napad.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje mrtvih u samoubilačkom napadu u Iranu

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2018

Najmanje tri osobe poginule su danas i više ih je ranjeno u samoubilačkom napadu u Iranu, javila je državna iranska televizija...Automobil bomba aktivirana je ispred policijske stanice u Čabaharu, na jugoistoku Irana...Niko nije preuzeo odgovornost za napad...Samoubilački napadi su retki u Iranu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

IRANSKA TELEVIZIJA JAVLjA: Teroristički napad na jugoistoku zemlje, najmanje troje ubijeno

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2018

Iranska televizija je navela da su se čule eksplozije i pucnji u gradu, a drugi detalji nisu izneti Iranska državna televizija javila je da je u terorističkom napadu ubijeno najmanje troje ljudi, a nekoliko osoba ranjeno u jugoistočnom lučkom gradu Čabaharu.Grad Čabahar nalazi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.