Trasa autoputa Banjaluka-Prijedor se mijenja zbog žalbi mještana Kozarca

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Mar.2021, 15:01

Trasa autoputa Banjaluka-Prijedor se mijenja zbog žalbi mještana Kozarca

Ministrica za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske (RS) Srebrenka Golić, izjavila je u srijedu 3.marta u Prijedoru na zapadu Bosne i Hercegovine, da će trasa autoputa Banjaluka-Prijedor biti pomjerena zbog žalbi mještana Kozarca koji tvrde da im postojeći plan ugrožava stambene objekte i zemljište. ‘’Manja odstupanja koja neće izmijeniti dužinu autoputa Banjaluka-Prijedor su tehnički izvodiva, rekla je novinarima Golić.  Ona se sastala sa ministrom komunikacija i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za energetsku efikasnost bolnice u Prijedoru pet miliona KM

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2021

PRIJEDOR - Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić najavila je danas da će u projekat energetske efikasnosti bolnice "Doktor Mladen Stojanović" Prijedor biti uloženo blizu pet miliona KM.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.