Tragedija kod Budve: Dva mladića poginula kada je auto sleteo u provaliju (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija kod Budve: Dva mladića poginula kada je auto sleteo u provaliju (FOTO)

Na izlasku iz tunela magistralnog puta Cetinje - Budva u mestu Brajići dogodila se saobraćajna nesreća kada je vozilo sa nekoliko putnika probilo bankinu i sletelo u provaliju Na izlasku iz tunela magistralnog puta Cetinje - Budva u mestu Brajići dogodila se saobraćajna nesreća kada je automobil sa nekoliko putnika probio bankinu i sletelo u provaliju. Kako "Novosti" nezvanično saznaju poginula su dva mladića, dok su tri osobe teško povređene.Pročitajte još: NESREĆA NA MAGISTRALI CETINjE-PODGORICA: Povređen motociklistaSaobraćaj na ovoj deonici odvija se naizmenično jednom trakom.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Auto sletio u provaliju, dvije osobe poginule

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2019

PODGORICA - Dvije osobe su poginule, dok su tri teško povrijeđene kada je automobil sletio u provaliju na izlazu iz tunela u mjestu Brajići na putu Budva-Cetinje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.