Teška nesreća u Hrvatskoj, učestvovao i vojni autobus

Izvor: RTS, 14.Okt.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća u Hrvatskoj, učestvovao i vojni autobus

Jedna žena je poginula, a osam osoba je povređeno u Hrvatskoj kada su se sudarili automobil i dva autobusa, od kojih jedan vojni.
Teška saobraćajna nesreća se dogodila na starom kliškom putu u ranim jutarnjim časovima, saopštila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.
Prema navodima očevidaca, do nesreće je došlo kada je, iz još neutvrđenih razloga, automobil podleteo pod autobus, a vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << autobusa je, u pokušaju da izbegne sudar, naleteo na drugi autobus.
Poginula je žena koja je upravljala automobilom, a još osam ljudi je povređeno.
Jedan od autobusa pripada vojsci, a drugi fabrici "Promet Sinj", prenosi portal Indeks.
Put je zatvoren za saobraćaj, a uviđaj je u toku.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sudar dva autobusa i automobila u HR, jedna osoba stradala VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 14.Okt.2019

Jedna osoba je poginua, a osam je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutro na staroj Kliškoj cesti, u Dalmaciji, saopštila je policija...U udesu učestvovala dva autobusa i jedno putničko vozilo, a do nesreće je došlo jutros 7.30 sati...Put je zatvoren za saobraćaj, preneli su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.