Izvor: N1 televizija, 11.Jan.2021, 15:22

Tegeltija: Prve vakcine u BiH krajem januara, cena jedne doze 10 dolara

Predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija izjavio je da će prve količine vakcina protiv koronavirusa u BiH stići krajem januara. Odgovarajući na poslaničko pitanje na sednici Predstavničkog doma parlamenta BiH, Tegeltija je rekao da je cena jedne doze vakcine oko deset dolara.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tegeltija: Prve vakcine protiv korona virusa u BiH stižu krajem januara

Izvor: Beta Video, 11.Jan.2021

SARAJEVO - Predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija izjavio je da će prve količine vakcina protiv korona virusa u BiH stići krajem januara. Tegeltija je rekao da je cena jedne doze vakcine oko deset dolara, , dodavši da se radi o vakcini koja je prva registrovana u svetu, pa je jasno...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.