TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Nemica preminula dok je spasavala alkoholisanog muža iz mora

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2019, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Nemica preminula dok je spasavala alkoholisanog muža iz mora

U riječkoj bolnici danas je preminula državljanka Nemačke (55) koja je zadobila povrede dok je iz mora spasavala supruga (71) U riječkoj bolnici danas je preminula državljanka Nemačke (55) koja je zadobila povrede dok je iz mora spasavala supruga (71).Nesreća se dogodila u ponedeljak rano ujutru, oko 02.15 časova, u marini u Novigradu.Pročitajte još - POGLEDAJTE: Munjevita reakcija majke spasila detetu život (VIDEO) Nemački državljanin je pod uticajem alkohola (1,26 >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << promila) prelazio sa plovila na gat, pri čemu se sapleo o uže i pao u more. U pomoć je pokušala da pritekne supruga ali se i ona saplela i pala u more i potom ostala nepomično da pluta, prenosi portal Morski.Nakon što su joj radnici Hitne pomoći Umag pružili pomoć, žena je prebačena u riječku bolnicu zbog teških povreda, ali je preminula.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Hrvatska: Nemica spasavala muža iz mora, pa umrla!

Izvor: Mondo, 31.Jul.2019

U riječkoj bolnici u utorak je preminula državljanka Nemačke (55) koja je zadobila povrede dok je iz mora spasavala supruga (71)...Foto: MONDO/Danijela Pašić..Nesreća se dogodila u ponedeljak rano ujutru, oko 02.15 časova, u marini u Novigradu...Nemački državljanin je pod uticajem alkohola (1,26...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.