Svih 78 djece oslobođeno u Kamerunu, učitelje drže otmičari

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Nov.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svih 78 djece oslobođeno u Kamerunu, učitelje drže otmičari

Svih 78 djece i vozač koji su oteti na jugoistoku Kameruna pušteni su u srijedu, ali direktora škole i jednog učitelja još drže naoružani otmičari, rekao je sveštenik koji vodi pregovore o njihovom oslobađanju. "Neka je hvaljen Bog, 78 djece i vozač su pušteni. Direktor škole i jedan učitelj još uvijek su s otmičarima. Nastavimo se moliti", rekao je Samuel Fonki, sveštenik prezbiterijanske crkve u Kamerunu, dva dana nakon što su oteti. On je ranije rekao da je broj preotete...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oslobođeno 78 djece otetih u Kamerunu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Nov.2018

BAMENDA - Svih 78 djece i vozač, koji su oteti na jugozapadu Kameruna, oslobođeni su danas, ali su direktora i jednog nastavnika otmičari zadržali, rekao je sveštenik koji je vodio pregovore.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.