Sukob POLICIJE I GRAĐANA U NIKŠIĆU: Portparol Nove srpske demokratije priveden jer je raširio srpsku tobojku ispred Hrama sv. Vasilija Ostroškog (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Dec.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob POLICIJE I GRAĐANA U NIKŠIĆU: Portparol Nove srpske demokratije priveden jer je raširio srpsku tobojku ispred Hrama sv. Vasilija Ostroškog (VIDEO)

Marko Kovačević, portparol Nove srpske demokratije uhapšen pre sat vremena u Nikšiću U Nikšiću je u toku sukob policije i građana. Marko Kovačević, portparol Nove srpske demokratije uhapšen pre sat vremena u Nikšiću, jer je držao pre toga srpsku trobojku na stepeništu hrama...Večeras se u Nikšiću, kod Hrama sv. Vasilija Ostroškog i u obližnjem parku, počeo okupljati narod u znak podrške Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi.Tom prilikom su pristuni razvili trobojku koju su policijski službenici pokušali da oduzmu.Policija od jutros u povećanom broju patrolira ulicama Nikšića a večeras je viliki broj službenika i vozila u pripravnosti.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

POLICIJA TUČE VERNIKE U NIKŠIĆU: Mandiću policijsko zadržavanje, Foča uz braću pravoslavce (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Dec.2019

Marko Kovačević, portparol Nove srpske demokratije uhapšen pre sat vremena u Nikšiću Nova drama u Crnoj Gori. Jake policijske snage napale su vernike, njih stotinak, koji su se u petak oko 18 sati okupili u podnožju hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću.Policija je posle...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.