Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2023, 10:06

Šta su pokazala poslednja hapšenja pripadnika policije u Crnoj Gori?

Poslednja hapšenja po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) pokazala su da su organizovane kriminalne grupe duboko prodrle u crnogorsku policiju, odnosno da su pojedinci, umesto za državu i građane koji ih plaćaju, radili za šefove klanova, pišu podgoričke Vijesti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Crna Gora u Skupštini traži odgovor ko je skinuo zabranu ulaska Belivuku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Apr.2023

Specijalno državno tužilaštvo ponovo je otvorilo slučaj o postupanju pravosudnih organa kod ukidanja zabrane ulaska u Crnu Goru u januaru 2021. članovima kriminalne grupe, Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću. To je izjavio čelnik Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) Vladimir Novović tokom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.