Srđan Milić podneo ostavku na funkciju predsednika SNP-a

Izvor: RTS, 25.Maj.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Milić podneo ostavku na funkciju predsednika SNP-a

Predsednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić podneo je ostavku na tu funkciju, preneo je podgorički portal Ujedinjenje.
"Obaveštavam javnost da podnosim ostavku na mesto predsednika SNP-a, kako bi se, u najskorije vreme, zakazala nova 25. sednica Glavnog odbora u vezi sa konstatacijom ostavke i donošenjem odluka koje će definisati unutarpartijske postupke o osmom Kongresu stranke", navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Milićevoj izjavi dostavljenoj medijima.

U izjavi Milića se, međutim, ne navode razlozi njegove ostavke.
Milić je zahvalio članovima i simpatizerima SNP-a na, kako je naveo, privilegiji i časti da ih predstavlja u proteklih skoro 11 godina, a svim građanima Crne Gore poželeo je da ih sreća i zdravlje prate u narednim godinama.
Naveo je i da je Glavni odbor stranke na današnjoj sednici potvrdio koalicioni sporazum za Herceg Novi, kojim taj grad dobija novu vlast u kojoj će, pored SNP-a, biti i Demokrate, Demokratski front, Novska lista i koalicija SDP/URA.
"Ističem zadovoljstvo zbog dogovora ovih partija o koalicionom sporazumu u Herceg Novom, čime je još jedan grad postao slobodan"“, kazao je Milić.
Milić je podsetio da je opozicija na vlasti samo u onim opštinama gde SNP samostalno obavlja vlast, kao u Plužinama, ili u koaliciji sa drugim opozicionim strankama - Berane, Plav, Kolašin, Budva i Herceg Novi.
"Ili daje manjinsku podršku, kao što je slučaj u Kotoru"“, dodao je Milić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.