Srbi promašili hrvatske helikoptere Kfora

Izvor: Mondo, 27.Jul.2011, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi promašili hrvatske helikoptere Kfora

Hrvatski mediji javili su danas da je na dva hrvatska helikoptera iz sastava Kfora otvorena vatra iz pešadijskog oružja na severu Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbi na barikadama, pucano na hrvatske helikoptere (Video)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2011

KOSOVSKA MITROVICA - Na dva hrvatska helikoptera iz sastava KFOR-a otvorena je vatra iz pješadijskog oružja na sjeveru Kosova, javili su hrvatski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

HRT: Kosovski Srbi pucali na helikoptere Kfora

Izvor: Blic, 27.Jul.2011

ZVEČAN - Ministarstvo odbrane Hrvatske saopštilo je da je danas na Kosovu pucano na hrvatske helikoptere u sastavu Kfora, a povređenih nije bilo, prenose hrvatski mediji. Na dva helikoptera Kfora sa zemlje su pucali kosovski Srbi, navela je Hrvatska radiotelevizija (HRT) na svom portalu...Ministarstvo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.