Split: Turisti ODGRIZAO UVO zbog pogleda na devojku

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Split: Turisti ODGRIZAO UVO zbog pogleda na devojku

U centru Splita se odigrala prava drama, kada je jedan muškarac (20) odgrizao pola uveta francuskom turisti zato što mu je “krivo pogledao devojku”.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Napad se dogodio jutros u 5:30 časova na Klaićevoj poljani kod Sinjske ulice, kada je zbog pogrešnog pogleda turisti odgriženo levo uho.

Ubrzo nakon incidenta zaposleni iz obližnjeg kluba stavili su led na povređeno mesto do dolaska Hitne pomoći, piše "Dalmacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << danas".

Francuz IZBODEN nožem u Splitu, bori se za život

Policijska istraga je u toku i intezivno se traga za napadačem uz molbu građana da pomognu u identifikovanju napadača, saopštili su u splitsko-dalmatinskoj policijskoj upravi.

Amerikanka u Splitu naručila ribu, pa pobegla VRIŠTEĆI!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.