Split: Odgrizao turisti uvo jer mu je pogrešno pogledao devojku

Izvor: B92, 29.Jul.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Split: Odgrizao turisti uvo jer mu je "pogrešno" pogledao devojku

Split -- Muškarac u centru Splita fizički je napao mlađeg turistu jer mu je "pogrešno pogledao devojku" oko 5.30 sati, prenosi Dalmacija Danas.

Tokom napada odgrizao mu je pola uha, koje su radnici obližnjeg noćnog kluba stavili na led do dolaska hitne pomoći.

Kako se saznaje, mladiću je uho zašiveno i otpušten je na kućnu negu.

"Na Klaićevoj poljani kod Sinjske ulice, sukobili su se zasad nepoznati muškarac i 20-godišnji francuski državljanin. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Francuski državljanin je lakše povređen, odgrizeno mu je levo uvo. Nakon bolničkog lečenja, otpušten je na kućnu negu. Policija provodi kriminalističko istraživanje i traga za napadačem", javila je policija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nepoznati napadač u Splitu mladom Francuzu odgrizao deo uha

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2019

Splitska policija traga za nepoznatim muškarcem koji je rano jutros u centru Splita 20-godišnjem francuskom turisti odgrizao deo uha, prenosi Hina...Napad se dogodio oko 5.30 sati na Klaićevoj poljani, gde je po pričama očevidaca, mladog Francuza napao nepoznati muškarac nakon što je turista pogledao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.