Šok: Krađe su postale sve češće, ali niko nije sumnjao na njega! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 30.Apr.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok: Krađe su postale sve češće, ali niko nije sumnjao na njega! (FOTO)

U celoj priči jedini je problem kako ga adekvatno kazniti, jer on nije ni svestan da radi nešto pogrešno!

U zadnjih nekoliko godina krađa bukova ogreva u Privrednoj jedinici uzela je maha i pri tome se koriste sva raspoloživa sredstva za prevoz, između ostalog, i dresirani "lopov" magarac, ističu iz Šumarije Tomislavgrad.

Kako navode, vlasnik magarca, koji živi u neposrednoj blizini bukove šume, istoga natovari stablima koje je bespravno isekao, te magarca uputi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << najkraćim putem prema kući.

Nije više mogao da čeka: Cela Srbija priča o potezu ovog čoveka iz Smederevske Palanke! (FOTO)

"Da bi došao do kuće magarac treba preći magistralni put, ali on to ne čini dok se ne pojavi vlasnik, čak šta više ne kroči nikako na put", tvrde iz tomislavgradske Šumarije.

Navode kako je na njihovom području nelegalno posečeno 10- tak hiljada kubika u poslednjih 10-tak godina. Počinioci uglavnom nisu kažnjeni, a ako koji i jeste onda nije adekvatno sakcionisan, piše hercegovina.

JEDINSTVEN U SVETU, O NJEMU PISAO I BBC: Ovaj Srbin napravio je najzdravije mleko i najskuplji sir ikada – i to od magarca! (BKTVNEWS REPORTAŽA)

"Ovo je jedinstvena prilika da se sva krivica za bespravne seče svali na jadnoga magarca", poručili su tomislavgradski šumari.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.