Skoplje: Kamenicama na policiju

Izvor: S media, 12.Maj.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skoplje: Kamenicama na policiju

Kao reakcija na jučerašnje demonstracije Albanaca u Skoplju, oko 200, mahom mladih, Makedonaca održalo je danas protest u tom gradu. Demonstranti su na policiju bacali flaše i kamenice, prenose makedonski mediji.

Oni su osudili ubistvo kod Smiljovskog jezera, tražeći da se ubicama sudi.

I Makedonci i Albanci zovu na ulice

Zločin u Skoplju: Priznao da je vozio ubice!

Radikalni islamisti koju su ubili mladiće kod Skoplja danas >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pred sudijom (VIDEO)

Protesti Albanaca su juče organizovani zbog nezadovoljstva policijskom akcijom "Monstrum", u kojoj je posle ubistva petorice Makedonaca kod Smiljkovskog jezera, prošlog meseca, uhapšeno više radikalnih islamista.

U jučerašnjim protestima povređeni su televiziski snimatelj i jedan policajac, dok je polomljeno nekoliko prozora na zgradi vlade i na opštinskoj zgradi u naselju Čair.

(Tanjug/plusinfo.mk)

Foto: plusinfo.mk-Radovan Vujovik

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.