Silovali i premlatili stoperku u Podgorici

Izvor: Mondo, 07.Feb.2013, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovali i premlatili stoperku u Podgorici

Podgoričanka (30) silovana je i pretučena juče oko 17.15 časova. Ona je stopirala kod "Dekar" pumpe na putu od Podgorice ka Tuzima.

Devojka je policiji ispričala da se, dok je stopirala, zaustavio tamni "audi" karavan, u kojem su bila dvojica mlađih muškaraca. Ona je svojevoljno ušla u automobil, a onda mladićima rekla jedino da putuje do Karabuškog polja, gde živi.

Tokom vožnje napadači su skrenuli sa glavnog puta u pravcu sela Milješ, a potom se zaustavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na jednoj livadi.

Devojka je sinoć navela da su je tada napali i da nije uspela da im se odupre, iako se svim silama branila. "Dok je jedan držao, drugi ju je silovao", kazao je izvor "Vijesti" iz policije.

Ona je rekla da su je rukama udarali, od čega je zadobila povrede po celom telu.

Nakon silovanja, napadači su pobegli, a djevojka je smogla snage da se dotetura do seoskog puta, gde je vrišteći dozivala pomoć. Tada je naišao meštanin, koji joj je pomogao da uđe u automobil, a potom ju je odveo do Urgentnog bloka podgoričkog Kliničkog centra.

Policiji je slučaj silovanja prijavljen u 18.18 časova, kada su lekari pozvali Dežurnu službu PJ Podgorica, prijavljujući im seksualni napad.

Devojka je više sati bila na mnogobrojnim pregledima u KC-u, gde je tim ljekara utvrdio da je silovana, da je zadobila i lakše telesne povrede.

Gotovo celi sastav kriminalističke policije sinoć je dignut na noge, a sve patrole su uključene u potragu za silovateljima.

Prema poslednjim informacijama koje objavljuju "Vijesti" za silovateljima se još traga.

(MONDO/Ilustracija: Gulvier/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.