Stoperka silovana i pretučena u Tuzima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2013, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoperka silovana i pretučena u Tuzima

PODGORICA -

Podgoričanka A.Š. (31) silovana je i pretučena sinoć u mestu Milješ, nakon što je stopirala na putu od Podgorice ka Tuzima, a policija traga za napadačima.

A.Š je, kako prenose podgorički mediji, policiji prijavila da su je silovale dva nepoznata mladića, koji su je prethodno primili u automobil dok je stajala na autobuskom stajalištu na putu između Podgorice i Tuzi.

Silovanu i pretučenu ženu pronašao je jedan od meštana Milješa, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je odvezao u Urgentni centar u Podgorici i slučaj prijavio policiji.

A.Š. je više sati bila na mnogobrojnim pregledima, gde je tim lekara utvrdio da je silovana, kao i da je zadobila više povreda po telu.

Policija sumnja da su je mladići prvo pretukli, a potom silovali i izbacili iz auta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KOBNO STOPIRANJE: Devojku pretukla i silovala dva muškarca, a potom izbacila iz automobila!

Izvor: S media, 07.Feb.2013

Podgoričanka A.Š. (31) silovana je i pretučena sinoć u mestu Milješ, nakon što je stopirala na putu od Podgorice ka Tuzima, a policija traga za napadačima...A.Š je, kako prenose podgorički mediji, policiji prijavila da su je silovale dva nepoznata mladića, koji su je prethodno primili u automobil...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.