Šestostruki ubica iz Zagreba počinio samoubistvo, preživela samo sedmomesečna beba

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestostruki ubica iz Zagreba počinio samoubistvo, preživela samo sedmomesečna beba

Zagrebačka policija potvrdila je da je muškarac, koji je u Novom Zagrebu ubio šest osoba i pobegao, počinio samoubistvo Zagrebačka policija potvrdila je da je muškarac, koji je u Novom Zagrebu ubio šest osoba i pobegao, počinio samoubistvo. Ubijena je cela porodica, preživela samo beba. Indeks piše da od policije saznaju da je muškarac prilikom hapšenja u Brezovici izvršio samoubistvo. Kako Indeks saznaje u policiji, preživela je samo sedmomesečna beba koja nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << povređena. Pročitajte još - MASAKR U ZAGREBU: Ubio bivšu ženu, njenog partnera i četvoro dece Prema pisanju Jutarnjeg lista, veruje se da je ljubomora motiv ovog zločina. Nagađa se da se radi se o porodičnom nasilju u kojem je muškarac, između ostalog, ubio bivšu ženu i njenog novog partnera, navodi Hrvatska radio-televizija. Ubica je nakon zločina pobegao, a zbog potrage za njim policija je tokom noći blokila veći deo Zagreba. Policajci s dugim cevima i pancirkama pretraživali su svaki automobil, a potraga je zatim proširena i na celu Hrvatsku. Na mestu ubistva i dalje traje uviđaj. Kako navode mediji, ovaj zločin u naselju Kajzerica jedan je od najtežih zločina u Hrvatskoj u poslednjih nekoliko decenija.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je pronađen ubica šestočlane porodice iz Zagreba

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2019

ZAGREB - Stravično višestruko ubistvo potreslo je Hrvatsku. Šestočlana porodica ubijena u porodičnoj kući na zagrebačkoj Kajzerici. Ubio ih je bivši partner jedne od ubijenih žena, s kojom je imao dijete. Policija ga je pronašla u Brezovici, ali prilikom pokušaja hapšenja ubica se ubio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.