Šćepan Roganović je pokušao RANjEN DA POBEGNE, ubica ga OVERIO sa DEVET hitaca, pa ZAPALIO MOTOR: Nova saznanja istrage o zločinu u Herceg Novom, pronađemo oružje?

Izvor: Večernje novosti, 15.Feb.2020, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepan Roganović je pokušao RANjEN DA POBEGNE, ubica ga OVERIO sa DEVET hitaca, pa ZAPALIO MOTOR: Nova saznanja istrage o zločinu u Herceg Novom, pronađemo oružje?

Nije poznato da li je žrtva pripadala nekoj od zaraćenih kriminalnih grupa NA Šćepana Roganovića (36) pucano je u trenutku dok je silazio niz stepenice kod Kanli kule, idući ka svom kafiću na hercegnovskom trgu, pokazuju prvi rezultati istrage. Iako ranjen, on je krenuo da beži, ali je napadač nastavio da puca, ispalivši u njegovom pravcu devet hitaca. Policija je nakon zločina, koji se desio u četvrtak oko devet časova, blokirala sve izlaze iz grada, a tokom pretrage >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << terena u naselju Sasovići pronađen je zapaljen motor, za koji se sumnja da je ubica koristio prilikom bekstva. Navodno je pronađeno i oružje iz kog je pucano, ali iz crnogorske policije u petak nisu potvrdili ovu informaciju. PROČITAJTE JOŠ - Porodica Roganović dobro poznata policiji: Šćepana izrešetali isto kao i oca, brat Duško preživeo bombaški napad Kako saznajemo, crnogorski istražitelji sada utvrđuju da li je motiv ubistva Šćepana Roganovića osveta pripadnika "škaljarskog klana" za ubistvo Veselina Vukotića (69), oca Jovana i Igora, koji slove za visokopozicionirane članove ove kotorske kriminalne grupe, ili je reč o nekom drugom motivu. Vukotić je ubijen 20. aprila prošle godine, kada je na njega u kotorskom naselju Dobrota nepoznata osoba ispalila više hitaca i pobegla. Šćepan je treći član porodice Roganović koji je likvidiran u poslednje tri godine. Njegov otac Niko ubijen je u julu 2017. u hercegnovskom naselju Savina, dok je u decembru naredne godine u Beču stradao njegov brat od strica Vladimir. Na meti se našao i Šćepanov rođeni brat Duško. Pravim čudom preživeo je eksploziju bombe, postavljene ispod automobila kojim je upravljao, ali je ostao invalid. Ovi zločini nisu rasvetljeni. Šćepan je hapšen u oktobru 2017. godine zbog sumnje da je počinio krivično delo zelenašenje. I pored toga, on nije važio za pripadnika bilo koje kriminalne grupe. Upućeni tvrde da nije vodio računa o svojoj bezbednosti, jer se nije osećao ugroženim. PROČITAJTE JOŠ - LIKVIDIRAN još jedan član porodice: Ubijen Šćepan ROGANOVIĆ u Herceg Novom IZJAVE I SNIMCI KAKO saznajemo, inspektori u Herceg Novom tražili su snimke sa svih kamera koje se nalaze u blizini mesta ubistva Roganovića. Službenici policije uzeli su i izjave od nekoliko svedoka i navodnog očevica ubistva, ali nije poznato da li je ta osoba pomogla istrazi. Pored njih, nezvanično se saznaje da je policija saslušala i nekoliko osoba bliskih "škaljarskom klanu".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NOVI DETALJI LIKVIDACIJE ROGANOVIĆA Ubica mu pucao u leđa, a kada je pao na zemlju "OVERIO" GA HICEM U GLAVU

Izvor: Blic, 15.Feb.2020

Napadač koji je u četvrtak ubio Novljanina Šćepana Roganovića kod Kanli kule u Herceg Novom presreo ga je i prvo pucao u njega sa prednje strane, a kada je pao na zemlju "overio" ga je hicem u glavu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.