Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Avg.2021, 13:51

Šarović: Stranci ne treba da 'sole pamet' političarima u RS

Predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović izjavio je da predstavnici stranih zemalja "ne treba da sile pamet" političarima u Republici Srpskoj, već da pomognu oko složenih situacija u BiH, kao što je najnovija, nastala zbog odluke donedavnog Visokog predstavnika Valentina Incka da nametne zakon o zabrani negiranja genocida.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Šarović: PIC da nam ne dijeli lekcije, nije njihovo da nam sole pamet

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2021

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je da ambasadori zemalja PIC-a ne treba da dijele bilo kakve lekcije i da je nastup Kristijana Šmita u BiH pod ozbiljnom sumnjom zbog nepotvrđivanja njegovog imenovanja za visokog predstavnika u Savjetu bezbjednosti UN.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.